Jdi na obsah Jdi na menu
 


BLUE MOON LENELI  "Moon":

 
 

 English version

 
v ch.s. VOM PALAIS BRINN
 
 
se 10.5.2013 narodilo 7 štěňátek

8.jpg

img_7219.jpg

 1 + 6
 
ze spojení:
 
 
BLUE MOON LENELI X BIBIANE VOM PALAIS BRINN
 
 

 

 OTEC

 Obrazek

C.I.B.ClubCh, GrandCh CZ, Ch CZ+SK+PL+A, JCh CZ+SK,

Middle East Europian Winner 2009, ÖKV Centennial Winner 2009,

TOP DOG 2010, TOP YOUNG DOG & TOP DOG 2009, Reserve at CRUFTs 2010

 CEA DNA NORMAL, MDR +/-

HD A/A

ZZO, BH, ZVOP, IPO-V, HWT

60 cm

BLUE MOON LENELI

"Moon"

(blue-merle) *6.1.2008

Obrazek

Moon je typický samec krátkosrsté kolie s hlubokým hrudníkem a výborným předhrudím. Jeho předností je výjimečná čistá modrá až stříbřitá barva a skvělá struktura srsti a také dostatečně silná a pevná kostra.

Moon je dominantní, vyrovnaný v povaze, odolný, velmi temperamentní a veselý. Miluje naprosto vše - lidi, děti, psy, hračky, jídlo, veškerou činnost; je i nadšený aportér a kořistník a nadějný stopař. Vyrůstal a žije v malém bytě se svým neméně úspěšným otcem Čerýskem.

Moon je výstavní pes, ale nevyhýbá se ani cvičákům, zatím absolvoval tři základní zkoušky v poslušnosti a trénuje na zkoušky další, což zahrnuje i stopu a obranu. Má za sebou i jedny závody v poslušnosti. Úspěšně absolvoval také zkoušku vloh ovčáckého psa a pracovní test HWT. Do budoucna se chystá na další tréninky i zkoušky v pasení. Jeho oblíbenou činností je aportování z vody a "domácí" neustálé nošení balonku a hraček :))

 


 

MATKA

bibi-hlava.jpg

Ch D (VDH & club), JCh D (club), Jugendsieger Berlin 2011

CEA DNA NORMAL, PRA (rcd2) DNA non-carrier,

MDR +/+, DM N/N

HD A1

pure for smooth

56 cm

BIBIANE VOM PALAIS BRINN

"Bibi"

(tricolor) *15.2.2010

bibiane.jpg

Bibi je mladá elegantní fenka, která vyniká svým skvělým pohybem s naprosto správně neseným ocasem. Má jemnou hlavu s mandlovýma očima, výborně klopené uši, pěkné předhrudí a správnou sytou černou barvu se sytým pálením.

Bibi jsem měla možnost dobře poznat a můžu s klidným svědomím říct, že má úžasnou povahu. Je odolná, vnímavá, poslušná, stále veselá a také stále připravená se mazlit. Ve všech situacích i v novém prostředí byla naprosto pohodová.

Jejím domovem je Berlín, německá chovatelská stanice VOM PALAIS BRINN. Tady žije společně se dvěma dalšími kraťandami - jedna z nich je její maminka :)

 


 

RODOKMEN narozených štěňátek najdete v mezinárodní databázi ZDE

 


 

...a tady je malá ukázka z návštěvy Bibi u nás :)

bibi_moon.jpg