Jdi na obsah Jdi na menu
 


BLUE MOON LENELI  "Moon":

 
 

 

 
 
se 31.7.2013 narodilo 6 štěňátek
 

tyna-and-puppies.jpg

 4 + 2
 
 
ze spojení:
 
 
BLUE MOON LENELI X CORTINA z ROZTOCKÉHO ZÁMKU
 
 

 

 OTEC

 Obrazek

C.I.B., GrandCh CZ, Ch CZ+SK+PL+A, JCh CZ+SK,

Middle East Europian Winner 2009, ÖKV Centennial Winner 2009,

TOP DOG 2010, TOP YOUNG DOG & TOP DOG 2009, Reserve at CRUFTs 2010

 CEA DNA NORMAL, MDR +/-

HD A/A

ZZO, BH, ZVOP, IPO-V, HWT

60 cm

BLUE MOON LENELI

"Moon"

(blue-merle) *6.1.2008

Obrazek

Moon je typický samec krátkosrsté kolie s hlubokým hrudníkem a výborným předhrudím. Jeho předností je výjimečná čistá modrá až stříbřitá barva a skvělá struktura srsti a také dostatečně silná a pevná kostra.

Moon je dominantní, vyrovnaný v povaze, odolný, velmi temperamentní a veselý. Miluje naprosto vše - lidi, děti, psy, hračky, jídlo, veškerou činnost; je i nadšený aportér a kořistník a nadějný stopař. Vyrůstal a žije v malém bytě se svým neméně úspěšným otcem Čerýskem.

Moon je výstavní pes, ale nevyhýbá se ani cvičákům, zatím absolvoval tři základní zkoušky v poslušnosti a trénuje na zkoušky další, což zahrnuje i stopu a obranu. Má za sebou i jedny závody v poslušnosti. Úspěšně absolvoval také zkoušku vloh ovčáckého psa a pracovní test HWT. Do budoucna se chystá na další tréninky i zkoušky v pasení. Jeho oblíbenou činností je aportování z vody a "domácí" neustálé nošení balonku a hraček :))

 


 

MATKA

profil_cortina.jpg

3x res.CACIB, 6x CAC, BOJ, CAJC

 CEA DNA NORMAL, MDR +/-

53 cm

CORTINA z ROZTOCKÉHO ZÁMKU

"Týna"

(tricolor) *25.3.2010

dsc_2379.jpg

Týna je ještě mladá, přesto zatím velmi úspěšná výstavní fenka s výborným rodokmenem. Týna vyniká vynikajícím pohybem, má krásnou hlavou, správně klopené uši, kompaktní stavbu těla, velmi dobré úhlení a krásnou černou barvu. Ale co je na Týně nejhezčí, je její skvělá a milující povaha :)

Se svou majitelkou a chovatelkou v jednom Týna dochází na cvičák, kde se společně věnují víkendovému agilitění a tréninku poslušnosti.

Jejím domovem je chovatelská stanice z ROZTOCKÉHO ZÁMKU, kde žije společně se dvěma dalšími kraťandami - jedna z nich je její maminka :)

 


 

RODOKMEN narozených štěňátek najdete v mezinárodní databázi ZDE